Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnor100 (3474 niezalogowanych)
7 Postów
Mariusz Olczyk
(olo86)
Wiking
kolego jasta102 my się śmiejemy z Vidkun Quisling a dzięki niemu dowiedziałem się dużo o pompowtryskach co nawet przez głowę by mi nie przeszło zwłaszcza chłodzone olejem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
olo 86..Nie masz powodu do popadania w Kompleksy...Uczymy się od siebie nawzajem...i całe Życie...Ja natomiast z każdym Nowym Postem Pana Jana staję się Mądrzejszy...On nawet sam nie zdaje sobie sprawy ile mi już Wiedzy przekazał...Tacy ludzie jak On( choć pozornie Znienawidzeni) ,są Niezbędni...Janku-pisząc kolokwialnie...Wielki Szacun dla Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przestudiuj wszystkie posty kolegi Vidkuna
a dowiesz się bardzo dużo o polityce również
znajdziesz rzeczowe wyjaśnienia najważniejszych spraw nurtujących Naród Polski
on wszystko wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Pojebało was chyba....... jedynie kto mógł taki debilny numer odwalić to to jakaś pier.... blondynka albo Gabriel w sumie jeden pies........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Janek-nieprawda! Przy Twoich ponad 5 tysiącach Postów nie jestem godny nawet się z Tobą Sprzeczać...Posłusznie pozostaję z boku...Twój Status -Maniaka nie pozwala mi Dyskutować...jestem tylko małym internetowym vikingiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Joseph napisał:
Pojebało was chyba.......
nie
to normalne podejście wśród reprezentantów Polski B
oni bardzo rzeczowo odpowiadali
jak umieli
w ślady bomby atomowej na wraku tupolewa też uwierzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
amoll napisał:
Dolalam oleju do silnika, ale jest chyba za duzo bo ponad poziom max. okolo 10 cm i co teraz mam zrobic? jak ten olej teraz wylac? Myslalam ze jak doleje 5 litry to bedzie akurat, przedtem brakowalo mi okolo 1 cm do poziomu max, ale troche przesadzilam a w dodatku nie wiem co za olej kupilam bo kolezanka mi powiedziala ze jest olej do diesla i do bezyniaka inny rodzaj. Ja kupilam auto kilka dni temu i nawet nie wiem czy to diesel czy nie, a wiec pytanie jak to rozpoznac? Proszeeee pomocyyyyy

Jaki masz samochód i jaki silnik i jakie paliwo lejesz: diesel czy benzyna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Vidkun Quisling napisał:
Janek-nieprawda! Przy Twoich ponad 5 tysiącach Postów nie jestem godny nawet się z Tobą Sprzeczać...Posłusznie pozostaję z boku...Twój Status -Maniaka nie pozwala mi Dyskutować...jestem tylko małym internetowym vikingiem...

Nowicjusz jak już i to mineralny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
Joseph napisał:
Vidkun Quisling napisał:

ale co to ma do tematu?????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
TomaszJar napisał:
Joseph napisał:
Vidkun Quisling napisał:

ale co to ma do tematu?????????

tyle co i temat......... z dupy...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok